2018. április 30., hétfő

Kék-fehér csíkos pólók: a tavasz és a nyár örök slágere

A vízszintesen csíkos pólókról sok esetben a matrózok jutnak az ember eszébe. A csíkos póló rengetegféle modern változatát találhatjuk meg az üzletekben idén tavasszal, így most adunk néhány tippet, hogyan építheted be néhány konkrét összeállításba, és hogyan adhatsz a megjelenésednek némi matrózos beütést. Tavasszal és nyáron ugyanis a fehér és kék csíkok nem hiányozhatnak a bőröndünkből, sőt, akár már a nyaralás életérzését is megidézheti kedvenc darabunk. Íme, pár tipp, hogyan is kombinálhatod egyes alkalmakra ezt az örök slágert.
Ha egy elegánsabb, akár irodában is viselhető darabra vágyunk, akkor egy kék-fehér csíkozású változat ideális lehet a tavaszi és nyári szezonban, melyhez érdemes egy fehér blézert is felvenni a változékonyabb nyári napokon. Érdemesebb munkahelyre vékonyabb csíkozású darabot választani, hiszen az kevésbé feltűnő, sokkal hétköznapibb, mint a vastagabb változat.


A klasszikus kék-fehér csíkok mellett köztudattan szuperül mutatnak a piros kiegészítők. Akár egy piros szandál, táska, ékszerek is megadhatják a tökéletes színhármast. Ha azonban nem a kiegészítőkben keresed ezt a harmóniát, válassz bátran olyan darabot, aminek díszítésében eleve felfedezhető a piros is. Ez a sportosabb, kényelmes fazon, párosítva a nőies kivágással a hátán és az apró piros csíkokkal, tökéletes választás lehet, egy könnyed piknikhez, randevúhoz vagy nyári grill partihoz.  


Az alapból nyári hangulatot idéző matróz csíkok egy extrább, vagány szabású felsőn üdítően hatnak. Farmer sorttal, szoknyával, fehér nadrággal, szuper választás nem csupán a tengerparti sétákhoz, vacsorákhoz, de akár egy magas sarkúval, megfelelő ékszerekkel kombinálva tökéletes lehet hivatalos alkalmakkor, mint például egy céges rendezvény. Az ilyen szabású felsőket érdemes kevésbé feltűnő kiegészítőkkel kombinálni, hogy tökéletes és harmonikus legyen az összhatás. 


Ha bohémabb, fiatalos és vagány darabokra vágyunk, akkor is megtaláljuk a fehér-kék csíkos pólók között a nekünk valót. A feliratos pólók térhódítása az elmúlt években egyértelmű lett minden divatmárkának, akik most belevitték a nőies, apró feliratokat a csíkos pólók trendjébe is. Egy aszimmetrikus varrásvonal pedig igazán játékos hatást kelthet. 



Idén sem tudjuk kikerülni a fehér és kék csíkos, matróz vagy éppen tengerész csíkos felsőknek nevezett darabokat, de az igazság az, hogy nem is szeretnénk. Ezek a pólók mindig is a nyár hírnökei  lesznek, amint tavasszal előkerülnek a szekrényből, az csak egyet jelenthet: közeleg a nyár!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése