2018. december 14., péntek

Jóbarátok pólók - Minden rajongónak kell egy!

Ha csak egy sorozatot nézel meg, az a Jóbarátok legyen! Szerintem ezzel sokan egyetértenek és még többen így is tesznek, sőt nem csak úgy megnézik, hanem többször is egymás után az egyes részeket és a párbeszédeket már kívülről tudják!
A sorozat rajongótábora az egész világon óriási! Van Jóbarátok bögre, notesz, toll és persze póló, ami a legjobb! Egy rajongó előbb utóbb beszerez egyet, mert hát mit is viselhetne egy jó kis Jóbarátok maratonon?! Mi most körbenéztünk, melyik fast fashion bolt webshopjában tudod beszerezni a sajátodat, vagy akár ajándékba egyet.

A H&M-re mindig lehet számítani és szuper fekete színűt árulnak  FRIENDS felirattal.
Ez egy annyira klasszikus fazon, hogy akár alapruhatárba is beépíthető. 



H&M Jóbarátok póló - Pamutdzsörzé póló elöl nyomott szövegmintával, egyenes szabású alsó szegéllyel, oldalán rövid hasítékkal.

A Mango oldalán nagyon jót találtunk, mert a hátulján fel vannak sorolva a szereplők nevei is. Szerintünk nagyon jól néz ki és persze Friends are forever!



A Zara 2018-as őszi kollekcióját bemutató cikkünkben még elérhető volt a híres pulykás jelenetes póló. Sajnos már nem, ezért még a képet sem tesszük be, hogy ne fájdítsuk a szíveteket, de aki kíváncsi rá, az, kattintson a cikkre és meg tudja nézni. 

A hazai kínálat ezzel ki is merült, de szerencsére szuper külföldi webshopokból lehet rendelni igen kedvező árakon.









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése