2018. március 24., szombat

Női pólók online – 5 hely, ahonnan érdemes pólót rendelned!

Szívesen rendelnél online ruhákat, viszont nem tudod, hol keresd őket? Segítünk eligazodni! Összeszedtük azokat a cégeket, amik idén igazán divatos tavaszi és nyári pólókat mutattak be, és könnyedén megrendelheted kedvenceidet webáruházukból.  Nézzük is, mely divatcégek lettek benne a top5 válogatásunkban, ha online rendelésről van szó.
 
Első körben ismertetjük a szempontokat, hogy mi alapján rangsoroltuk a webáruházakat. Természetesen fontos szempont, hogy az adott felület könnyen áttekinthető, egyszerűen kezelhető és egyértelmű legyen a vásárló számára. Ezen felül nem utolsó, ha nagy kínálattal találkozunk az oldalon, gyors a kiszállítás és ténylegesen felhasználóbarát a felület. Ezek alapján következzen a top5 online webáruház, ahonnan érdemes női pólókat rendelni a 2018 tavaszi és nyári időszak alatt. 

5. Orsay 
Az Orsay oldala tökéletes választás, ha letisztult és nőies darabokat akarsz vásárolni. Diákoknak is pénztárcabarátnak mondható áron elérhetőek a ruhák, amik az idei tavaszi és nyári szezonban többségében a szűk, apró, romantikus mintával ellátott vintage darabok és a bő, vagány, feliratos, hol már absztrakt mintával díszített pólók dominálnak.

Orsay fodros ujjú hímzett felső
4. Marks and Spencer
Bár a bolt kivonul Magyarországról, a márka minősége megkérdőjelezhetetlen, és szerencsénkre az online rendelés lehetőséget nyújt arra, hogy így is beilleszthetünk a ruhatárunkba egy-két darabot a cégtől. A Marks and Spencer oldalán leginkább azok találják meg a számukra tökéletes pólót, trikót, akik szeretik a letisztult, egyszerű, már-már basic-nek mondható darabokat. Egyszerű szabásvonal, egyszínű, többségében minta nélküli alapdarabokról van tehát szó, amik magas minőségűek, így megérdemlik a negyedik helyet a listánkon.
3. Mango

Egyre népszerűbbek, sőt, az idei szezonban akár vezető trendnek is hívhatnánk a képes pólókat, amin éppen kedvenc bandánk logója, kedvenc színésznőnk, énekesnőnk, festőnk arcképe van. A Mango divatmárka bemutatta egyik darabjukat, amit az oldalukról meg is tudtok rendelni. Frida Kahlo arcképével ellátott pólójuk egyszerre vagány, nőies és mégis bohém, szabad érzetet ad viselőjének, mint egy fesztivál kellős közepén, de egy nőies blézerrel és tűsarkúval bárhová felvehető, elegáns öltözék is lehet.
Mango Frida Kahlo-s női póló
2. Desigual
Ez a márka mindig is a színes és vidám mintáiról volt elhíresült, amellett, hogy nagyon magas minőségű ruhákat vásárolhatunk itt. A Desigual női pólói szokásukhoz híven egyediek, különlegesek, harsányak, olyanok, amik mellett nem tudsz elsétálni az utcán, anélkül, hogy ne néznéd végig. Ez az absztrakt, szinte művészi minta repítette fel a Desigual-t listánk második helyére, azonban ebben a boltban csak ezt a stílust fogod megtalálni, rendkívül jó minőségben ugyan, de ha nem érzed teljesen magadénak, nem garantált, hogy fogsz tudni vásárolni itt.
Desigual virágos női póló

1. budmil
Elsőként végzett a listánkon a budmil mivel minden korosztály, minden stílusú nő talál itt magának olyat, amit szívesen viselne. Igényes, minőségi és divatos női pólók, a sportos és laza stílustól, a bohém és fesztiválhangulatot idéző feliratos darabokon át, a divatos és nőies, csipkével díszített pólókig, itt mindenki megtalálja a hozzápasszolót.
budmil női póló
Reméljük, listánk segít elkalauzolni téged az online vásárlásban, és sikerül megtalálnod kedvenc darabjaidat a szezonra! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése