2018. május 7., hétfő

Feliratos pólót mindenkinek!

Az öltözködésünk egy remek lehetőség az önkifejezésre. Sokan az egész stílusukat, személyiségüket fogalmazzák meg öltözékükben, és szinte minden embernek van olyan felsője, ami valamilyen üzenetet, szöveget közvetít. 2018 nyarán pedig újra hatalmas trend lett a pólókon, öltözéken történő kommunikáció, mi pedig összeszedtük nektek, hogy milyeneket szerezhettek be a boltokban!

A feliratos pólókban az a fantasztikus, hogy akár humorunkat, akár életfilozófiánkat is megmutathatjuk benne, anélkül, hogy bárki furcsának vagy különösnek találná, hogy miért hordunk magunkon ilyen szövegeket. Nagyon sokat tud motiválni egy ilyen póló, hiszen ha rossz napunk van, nem úgy sikerülnek a dolgaink, ahogy azt szeretnénk, akkor minket is fel tud vidítani, motiválni tud egy jól eltalált szöveg, de mi is tudunk másoknak segíteni az üzenetekkel.


Egy vidám színű felsőn, rajta stílusosan, kreatívan elhelyezett szöveg fel tudja dobni az ember hangulatát. Persze történhetne ez a kommunikáció levélben, telefonon, bárhol, de szerencsére a divat úgy formálódott, hogy nincs azzal semmi gond, ha úgymond üzeneteket, szövegeket hordunk magunkon. Nem sokkal vidámabb az ember ebben a felsőben? 


Feliratos pólók között is van különbség, hiszen a színes, harsány daraboktól kezdve, a visszafogott, minimalista felsőkig mindent megtalálhatunk a boltok polcain! Ha úgy érzed, hogy te mégsem viselnél szívesen harsányabb színvilágú vagy nagyon karakteres üzenetű szöveget magadon, akkor válassz ehhez a felsőhöz hasonló visszafogott és általános üzenetű pólót.


A feliratos felsők tökéletesek lehetnek arra, hogy humorodat is megmutasd a világnak. Akár szarkasztikus odaszólás, vicces képpel illusztrált frappáns szöveg legyen a felsődön, ha te azonosulni tudsz a szöveg tartalmával és stílusával, se perc alatt válhat kedvenc felsőddé feliratos pólód! Ami még a vicces feliratok mellett szól, ha napközben kimondanád a ráírt mondatot, csak rá kell mutatnod a felsődre, és egy hang nélkül, máris átmegy az üzenet!


Legyen vicces vagy motiváló, szivárványszínű vagy fekete-fehér, a feliratos pólók az idei nyár nagy trendje lesz! Lehet ennek örülni, de szomorkodni nem érdemes, hiszen akkor is találhatsz olyan feliratot, amivel egyet értesz vagy azonosulni tudsz vele, ha éppen nem rajongsz a feliratos felsőkért. Biztos, hogy voltál olyan élethelyzetben, szituációban, ahol a felirat helytállt volna, így magadévá tudod tenni az üzenetét.


Bátran hordjatok feliratos pólókat! Nektek melyik a kedvencetek? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése