2018. december 10., hétfő

Thomas Breitling hosszú ujjú férfi pólók

A Thomas Breitling márka 8 éve van jelen a magyar férfiruházatok piacán. A márka a saját elmondása alapján a férfiasságot szeretné kihangsúlyozni, laza és egyben elegáns stílusában. A szlogenük "Be a real Man" is erre utal.

Elsősorban a 30-50 éves kor közötti férfiak célozzák, és ez alapján terveznek, illetve használnak színeket. A méretválasztékuk széles és nagy hangsúlyt fektetnek a minőségi anyagokra.

Tél révén szét néztünk a webshopjukban és a hosszú ujjú férfi pólók között válogattunk. Megnéztük a kínálatot és kiválasztottuk a nekünk leginkább tetsző darabokat. 


Ha karácsonyi ajándékot keresünk a kedvesnek, vagy akár apunak, akkor ezzel a pólóval nem lehet mellélőni! A fehér ugye alap és mindenhez passzol, a galléros megoldás pedig elegánssá teszi.

Thomas Breitling Basic galléros, hosszú ujjú, fehér férfi póló

Ismerjük a férfiakat és a színekhez való hozzáállásukat ezért még egy "biztonsági" darab sötétkék színben. Ez szintén mindenhez passzol: farmer, vagy hűvösebb nyári napokon egy fehér shorttal például. A minimális sárga-fehér gallér díszítés és felirat pont annyira hangsúlyos, hogy mégse legyen teljesen unalmas.

Thomas Breitling Basic galléros, hosszú ujjú, sötétkék férfi póló
Aki pedig tudja mi áll jól neki és bátran kísérletezik a színekkel, annak ajánljuk a piros színű pólót, mert nagyon vagány.

Thomas Breitling Basic galléros, hosszú ujjú, piros férfi póló

A különböző csíkos mintázatú pólók közül aztán lehet válogatni!


Thomas Breitling csíkos galléros, hosszú ujjú, kék-fehér férfi póló
Thomas Breitling vékony csíkos galléros, hosszú ujjú, piros-kék-fehér férfi póló

Nem csak galléros, hanem környakú, egyszerű pólók közül is tudunk válogatni!

Thomas Breitling környakú fehér férfi póló
Látogass el a Thomas Breitling webshopjába, mert a választék széles, gyakran vannak akciók és biztos lehet benne, hogy minőségi terméket rendelsz!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése