2018. március 23., péntek

Női póló divat

Nőies és mégis kényelmes, laza pólókra vágysz, amit felvehetsz akármilyen alkalomra? Összegyűjtöttük, hogy 2018 tavaszi és nyári szezonjában, milyen női póló trendek lesznek. Itt az idő, hogy a kötött pulcsikat, garbós hosszú ujjú pólóidat elrejtsd a szekrény mélyére, és beszerezd a legdivatosabb felsőket, amiket a tavaszi napsütésben magabiztosan hordhatsz, bármilyen alkalomra!
Ahogy tavaly, úgy idén is láthatjuk, hogy a legtöbb tervező és divatcég számolt a pólókkal a szezonra, és nem csak blúzokat, ruhákat mutattak be női vásárlóiknak. Közkedveltek ugyanis a felsők, amik ma már nem csak a fesztiváldivatot idézik, de praktikusak és sokoldalúak, hiszen egy blézerrel bátran felvehetőek az irodába, színházba, bármilyen komolyabb rendezvényre. Ez köszönhető annak, hogy a pólók szabásvonala áttért a nőies és kicsit izgalmas irányba, valamint az anyagok, színek és feliratok is próbálják a póló sportosságát és lazaságát ötvözni egy elegáns és stílusos vonallal.
Mohito női pamut póló gyönydíszítéssel

Rengeteg darabot találhatunk, amik ezt a harmóniát tökéletesen szemléltetik. Sokáig a fehér-kék csíkos pólók a matrózos, sportos hatást keltették, és maximum egy baráti kerti partira vagy a Margitszigeten egy futásra hordtuk csak. Most azonban ez megváltozott! Apró csipkével, nőies kivágásokkal látták el a pólókat, amikben már szinte elképzelhetetlen, hogy csak sportoláshoz hordjuk őket! Egy farmerral, hozzápasszoló elegáns cipővel és kiegészítőkkel, nincs olyan alkalom, amiben ne állná a sarat ez a darab.
 
budmil kék-fehér csíkos női póló

Azok is örülhetnek, akik szeretik a vagány oldalukat megmutatni, hiszen már nem kell koncertekre tartogatni a csajosan metálos, nagy feliratokkal ellátott pólókat! Ha te is ilyen típus vagy, akkor bátran hord ezeket idén, hiszen szuper divatosak!
 
Bershka nagy feliratos női póló
 
Bár egyszerű pólókról beszélünk, ma már a különféle szitanyomás és montázstechnikának köszönhetően akár művészi kivitelezésű, absztrakt vagy éppen bohém darabokkal is színesíthetjük ruhatárunkat. Míg tavaly a letisztultabb art irányzat dominált, idén a kaotikus, szürreális grafikák, geometrikus alakzatokon van a hangsúly. Emellett a plakát jellegű pólók is divatosnak számítanak, így a hatalmas képekkel ellátott darabok is bátran viselhetőek.
 
Zara nyomott mintás női póló
Az idei év póló trendjei közt erőteljesen jelen van az önkifejező irányzat. Akár humorodat szeretnéd előtérbe helyezni, és valamilyen frappáns szöveggel vagy képpel mutatni, akár egy számodra fontos eszmét közölnél a szetteden, abban biztos lehetsz, hogy divatos lesz! A legtöbb ilyen darab megtalálható fekete-fehér vagy színes változatban is, a legkülönlegesebb és egyedibb feliratokról kezdve, egészen a letisztult szimbólumokig.
 
Pull&Bear feliratos női póló

Összefoglalva, az idei tavaszi és nyári szezon póló trendjeibe minden belefér, amit csak szeretnél. A szűk és bő, rövid és hosszú, sima és mintás, egyszínű és színes darabok mind megtalálhatóak a legnagyobb divatmárkák polcain. Válaszd ki a hozzád leginkább passzolót!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése